Articole - Scari de lemn

Scari de lemn

Prin folosirea de scari de lemn, puteti obtine o oaza de liniste si traditie in casa dumneavoastra. Prin scari de lemn, aduceti o bucatica din lumea de alta data, de mult lasata in urma de progresul cotidian, in casa dumneavoastra. O lume a mesterilor batrani, din inima tarii se impleteste cu lumea tehnologiilor moderne, pentru a va da o gama de scari de lemn de calitate extraordinara.
Construind cu scari de lemn, puteti obitne rafinament si clasa, eficienta si modernitate, si toate acestea la un pret de invidiat. Ce poate fi mai frumos decat un set de scari de lemn, aducand caldura in inima caminului dumneavoastra? Mai mult, folosirea de scari de lemn este si ecologica - nu se folosesc materiale toxice, constructia de scari de lemn fiind biodegradabila, ca si procesul de fabricatie in sine.
Veti spune ca utilizarea unei scari de lemn aduce inconveniente (precum carii de lemn, scartait dupa cativa ani, necesitate de polisare frecventa, rozatoare, ba chiar si risc de incendiu etc.). Nimic mai neadevarat, utilizarea de scari de lemn moderne elimina toate aceste probleme! Toata gama de scari de lemn existenta respecta normele de siguranta si confort europene si romanesti - ignifugarea si tratarea cu rasini si substante speciale la scari de lemn va permite utilizarea unei astfel de scari de lemn pentru o perioada foarte lunga, de peste 150-200 de ani. Nici polisarea si spalarea unei scari de lemn nu mai sunt o probleme, cu noile lacuri si vopseluri, va puteti, foarte usor dispensa de toate acestea. Tehnologia moderna permite ca lacurile sa reziste pe scari de lemn pentru perioade foarte lungi, rivalizand cu scarile metalice sau de zidarie. Se pot construi scari de lemn atat cu balustrada de inox, lemn sau chiar fier forjat.

Autor:
Scris la: 26-05-2011

0 Comentarii