Articole - Prelucrare aschiere

Prelucrare aschiere

Prin prelucrare aschiere se intelege un sistem de prelucrare complex care in care se realizeaza patru actiuni diferite : strunjit, rabotat, frezat, brosat. Aceste patru tipuri de prelucrare aschiere rezulta in trei tipuri de aschii: de rupere (la prelucrarea materialelor precum bronzul), de curgere (la oteluri mari si alamelor, si la care fabricantii trebuie sa aiba maxima grija) si de forfecare care se prezinta la prelucrare aschiere a materialelor dure si deosebit de dure.
Sculele pentru prelucrare aschiere sunt si ele foarte complexe. Pentru prelucrare aschiere noi folosim exclusiv tehnologie germana si ingineri, maistrii si lucratori specializati in domeniu cu experienta si cu multiple instructaje de specialitate. Sculele pentru prelucrare aschiere folosite de noi au duritate sporita (pentru un tais de calitate, si deci un produs final de inalta calitate), stabilitate termica mare si conductivitate buna in prelucrare aschiere (pentru ca produsul final sa fie consistent, cu o suprafata fina). Sculele noastre de prelucrare aschiere sunt confectionate din oteluri carbon 0.6-1.4 de cea mai buna calitate, sau oteluri aliate carbon/wolfram, carbon/crom, carbon/molibden /nichel/vanadium, innobilate pentru o prelucrare aschiere de inalta calitate.
Prelucrare aschiere este o operatiune de precizie. Lucratorul are nevoie sa contorizeze nu numai avansul de aschiere, adancimea de aschiere si viteza pentru a obtine calitatea maxima in prelucrare aschiere. Astfel, operatiunea de prelucrare aschiere este una de inalta precizie, iar produsele finite, fie ca folosesc semi-fabricate din otel inox sau din fier forjat, sunt de o calitate si o durabilitate foarte ridicata. Pentru mai multe detalii despre prelucrare aschiere dati click aici.

Autor:
Scris la: 26-05-2011

0 Comentarii