Articole - Instalatii interfon

Instalatii interfon

Instalatii interfon sunt aproape intotdeauna solutii excelente de control al accesului atat la bloc cat si la case. In cazul blocurilor, putem vorbi de instalatii interfon multi-utilizator, unde un panou de comanda controleaza de la punctul de acces o micro-centrala telefonica, care apeleaza locatarul chemat care poate permite accesul, iar in cazul caselor, vorbim de instalatii interfon directe, unul-la-unul, de complexitate mult mai redusa. Se pot alege instalatii interfon foarte complexe, care sa permita atat imagini video cat si sunet, dar si comunicare intre diversii locatari ai unui bloc sau instalatii interfon relativ simple, care sa serveasca exclusiv pentru servicii de deschidere/inchidere ale usii. Astfel, putem vorbi de instalatii interfon dedicate diverselor necesitati ale clientilor.
Instalatii interfon se pot proiecta atat pe un substrat de comunicatie pre-existent (precum solutii trecand prin PBX-ul companiei in cazul sistemelor corporate) sau pe un substrat de comunicatie nou (cu switch la instalatii interfon dedicat). In cazul ultimelor instalatii interfon se poate asigura si telefonie/televiziune cu circuit inchis, fiind foarte frecvent folosite in cazul blocurilor de locuit.
Intotdeauna cand se aleg instalatii interfon, ele trebuie montate cu ajutorul unei firme de specialitate, chiar si cand respectivele instalatii interfon vin incastrate in modulul de ansamblu al portii de acces. Astfel se previn daunele cauzate de proasta montare, dar si problemele legate de calitatea semnalului. Astfel, se pot monta instalatii interfon de exterior, pentru casa sau vila dumneavoastra, si instalatii interfon de interior, pentru birouri si alte spatii conexe.
Daca doritii sa aflati mai multe despre instalatii interfon, dati click aici.

Autor:
Scris la: 26-05-2011

0 Comentarii