Articole - Confectii metalice

Confectii metalice

Confectii metalice - o gama de produse foarte larga atat de necesare pentru constructori. Stalpi, grinzi, contravantuiri, panele, panouri de structura, panouri de suprafata, sandwich modular si alte multe, multe altele, toate sunt tipuri de confectii metalice. Din inox, fier de forja, cupru, tabla zincata si alte materiale, se pot fabrica confectii metalice din cele mai diverse materiale si la cele mai riguroase specificatii ale clientilor. Atat de raspandite au ajuns tehnicile de constructie bazate pe confectii metalice, incat, astazi, se folosesc pe scara larga inclusiv in construirea unor ansambluri complete. Cu confectii metalice de calitate, veti putea construi mai repede, mai ieftin si mai profitabil, la o calitate mai mare. Mai mult, datorita modului in care se realizeaza, se poate asigura modularitatea prin utilizarea de confectii metalice, dar in acelasi timp se poate valorifica si eficienta termica a acestui tip de constructii.
Daca apelati la confectii metalice nu uitati sa alegeti atat profile de calitate cat si manufacturi care ofera prelucrarea la standarde europene cu tehnologii avansate. Este preferabil sa comandati profilele de confectii metalice doar dupa consultarea cu un specialist (inginer) care sa va poata ajuta in alegerea profilurilor optime. Firma noastra ofera pentru clientii interesati astfel de servicii (consultanta in domeniul confectii metalice). Pentru proiecte mai mici (casa, gradina, re-amenajare de apartament), puteti achizitiona, desigur, si confectii metalice standard, care se pot instala usor si care sunt construite special pentru un anumit scop. Utilizati confectii metalice acum si descoperiti avantajele viitorului!
Cu noi, aveti calea deschisa spre lumea constructiilor cu confectii metalice, fabricate cu tehnologie germana si certificare ISO. Pentru mai multe detalii, si pentru a ne contacta in domeniul confectii metalice, dati click aici.

Autor:
Scris la: 26-05-2011

0 Comentarii