Despre noi

Noi respectam fluxul tehnologic prevazut de fabricantul de utilaje de fierforjat din Germania.
Executam modele prevazute de fabricant precum si orice alte modele la cererea clientilor.
Se poate lucra cu proiectul clientului sau proiectul nostru si se poate vizualiza inainte de executie in 3D.

FIER FORJAT EXPERT fier forjat produce garduri, porti, balustrade fier forjat si inox, elemente de scari si alte obiecte din fier forjat si inox la cererea clientilor.

Ne-am dedicat timpul si cunostintele pentru a gasi cele mai bune decoratiuni interioare si exterioare din fier forjat si inox. Am strans o colectie de fier forjat si inox pentru a va satisface orice nevoie.va oferim o gama larga de servicii precum: masurari, design, asamblare si livrare. De-alungul acestor 8 ani de experienta in domeniu, produsele noastre unice si devotamentul fata de clientii nostrii ne-au adus succes atat in Romania, cat si peste hotare.

Produsele noastre sunt proiectate si masurate de ingineri cu o vasta experienta in domeniul lucrului cu fier forjat si al inox.Produsele sunt fabricate in atelierul nostru, dotat cu tehnologie germana de ultima ora, pentru o calitate care vorbeaste de la sine.

Scopul FIER FORJAT EXPERT fier forjat este sa dea forma fierului, otelului si inoxului care este foarte bine primit in casele oamenilor, acelora care apreciaza arta si calitatea.

Fier forjat

Va oferim produse de fier forjat de cea mai buna calitate pentru toate nevoile dumneavoastra. Traditia de sute de ani a mesterilor fierari se amesteca cu perfectiunea ultimelor tehnologii, in a va oferi, la comanda dumneavoastra, produse de fier forjat de cea mai buna calitate. Dar un produs din fier forjat nu este doar un element de continuitate cu o lume mai nobila, ci si o opera de arta, unica si extraordinara, a carei valoare este data de mult mai mult decat simpla sa utilitate. Mai mult, posibilitatile de lucru cu fier forjat sunt nelimitate. Porti, usi, balustrade, ornamente de gradina - pentru un plus de lux, atmosfera si decor, alegerea optima este un obiect din fier forjat!

Balustrade inox

Puteti beneficia de modernitate si lux prin alegerea unor balustrade inox pentru casa sau afacerea dumneavoastra. Fabricate prin cele mai bune tehnologii industriale, productia de balustrade inox se poate face atat la comanda cat si dupa catalog sau dupa modelele noastre. Recomandarile noastre pentru balustrade inox sunt de a le folosi intr-o casa mobilata in stil modern, contemporan sau post-modernist, alaturi de elemente precum panouri metalice, cortine de geam sau iluminare din surse multiple. Sistemele noastre de balustrade inox sunt fabricate folosind cele mai bune tehnologii de pe piata, folosindu-ne de serviciile unor ingineri si mesteri pe deplin calificati si indelung experimentati in fabricarea de balustrade inox.